Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας παράγεται και τυποποιείται στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο μας.
Έπειτα από τη συγκομιδή με το χέρι, απευθείας μεταφέρουμε τις ελιές στο ελαιοτριβείο ψυχρής έκθλιψης του κτήματος μας όπου βγάζουμε το διάφανο ελαιόλαδο με μοναδική μυρωδιά αφού δεν έχει υποστεί περαιτέρω επεξεργασία.
Το πρώτο μας ελαιόλαδο είναι το βιολογικό, μονοποικιλιακό Κορωνέικης, γνωστό για τη χαμηλή οξύτητα και τις πλούσιες πολυφαινόλες, χάρη στην προσεκτική καλλιέργεια, συγκομιδή και εκχύλιση.
Παράγουμε και το βιολογικό μονοποικιλιακό Θρουμπολιάς.
Το “Όλον” όχι μόνο αντιπροσωπεύει το κτήμα μας αλλά και το ελαιόλαδο στην Ελληνική διατροφή. Ο Όμηρος αναφέρθηκε σε αυτό ως το “υγρό χρυσό” ενώ ο Ιπποκράτης ως “μεγάλο θεραπευτή”.
Το ελαιόλαδο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στην Ελληνική διατροφή και πολύ σημαντικό για την υγεία.